In de nieuwste versie van haar Android en iOS app, geeft Instagram gebruikers ook de mogelijkheid om hun foto’s te bewerken. Tot nu toe kon je met Instagram alleen een vierkante foto maken en daar een filter voor kiezen. Eventueel kon je nog een rand toevoegen of wat spelen met meerdere foto’s in een foto. Maar nu kun je nog meer. Er zijn een aantal keuzes bijgekomen. Op het moment dat je een filter hebt gekozen, komt er nu ook een sleutel in beeld. Daarmee kun je aan je foto gaan sleutelen. Er zijn een heel aantal opties bijgekomen die eerder niet beschikbaar waren. Dat stelt je in staat om creatiever te zijn met je compositie, maar ook met je kleuren, je intensiteit en een aantal effecten toe te voegen.

Een mooie optie om weer een poosje heerlijk mee te spelen.

instagram-edit

En dat geeft soms best leuke effecten.

markt-middelburg