Over Techpastors

 Over Techpastors

Techpastors is ontstaan uit een passie voor geloof, mensen en technologie. Techpastors heeft een visie voor de groei van Christelijke organisaties en kerken door goed gebruik van sociale media en online diensten. Wij willen daar onze schouders onder zetten, door onze kennis te delen via artikelen op de site, maar ook door het geven van trainingen en advies in kerken en christelijke organisaties.

Wil jij verder met jouw organisatie?
Praat eens met ons. Want mensen bereiken is mensenwerk, met een vleugje technologie. En wij kennen dat als geen ander.

Wat doen wij?

Advies

Techpastors gaat samen met jou aan de slag in jouw organisatie of kerk! Welke aanpak vergt de komst van een jongere generatie bezoekers of klanten? Hoe kan je online meer financien genereren? We bekijken welke aanpak er in jouw situatie met jouw vragen past.

Training

Als je weet hoe nieuwe technologie werkt, kan je er ook het beste uit halen. Daarom geeft Techpastors trainingen over het gebruik van nieuwe technologie in kerken en christelijke organisaties.

En dat werkt! ..is onze ervaring.

Coaching

Je kunt Techpastors ook vragen voor coaching, zodat we samen een tijd meelopen en jou en je medewerkers verder helpen. Op deze manier ontdek je welke kansen er voor jouw organisatie liggen en hoe je vaardigheden kunt verankeren op lange termijn.

Vragen? Bel gerust eens voor meer informatie. Arne is direct bereikbaar op 06-53961138