Ons team

DSC_1778-001

 

Arne Hulstein

‘Technologie is altijd een middel, nooit een doel. Het bouwen van relaties die bijdragen aan de groei van mensen, organisaties en kerken. Dat is het doel.’

Ik kan me niet heugen dat ik niet met de kerk of het geloof bezig ben geweest. Ik mocht opgroeien met interkerkelijk werk en heb daar altijd van genoten. Dat is later ook uitgegroeid tot een bredere passie voor zending en het uitreiken naar anderen. Daarnaast heb ik altijd veel plezier gehad in het ontdekken van nieuwe technieken. Voor mij was het internet nieuw in 1994. En vanaf dag 1 ben ik begonnen om verder te kijken. In 1994 adviseerde ik een grote meubelboulevard dat het tijd werd om te denken over het verkopen van producten via internet. Daarnaast bouwde ik een wereldwijd netwerk op van mensen die meer wilden met het internet.

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat het internet een fantastisch medium is om mensen te bereiken. Als we maar bereid zijn om het gesprek aan te gaan, zijn mensen bereid om zichzelf open te stellen. Zo kunnen we mensen bij elkaar brengen. We kunnen mensen het evangelie laten ervaren. Maar we kunnen ook mensen betrokken laten zijn bij projecten die andere mensen direct raken. Zo zijn er legio mogelijkheden voor evangelisatie, fondswerving, geloofsgroei, het uitreiken naar de samenleving en nog veel meer.

Daar ligt mijn passie. We kunnen vanuit ons geloof en onze passie voor een betere wereld, meer mensen aanraken als we technologie goed gebruiken.

Weten hoe? Bel me gerust op 06 53 96 11 38 of mail me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *