Training

Communicatie advies – Operatie Mobilisatie Nederland

Communicatie advies – Operatie Mobilisatie Nederland

Operatie Mobilisatie is een internationale zendingsorganisatie. Bij het kantoor van Operatie Mobilisatie Nederland zijn wij sinds 2009 betrokken. Voor OM Nederland hebben wij onder andere de communicatie strategie onder de loep genomen, maar ook advies uitgebracht over marketing en communicatie binnen de organisatie. Uitvoerend zijn wij bij een aantal projecten betrokken geweest, waaronder veranderingen in het OM Nieuws, het neerzetten van de lijnen voor de nieuwe website in 2014 en het schrijven van de content voor deze site. Ook hebben wij trainingen gegeven voor communicatie en voor de afdelingen Long Term en Short Term.

www.nl.om.org

Wellicht is het ook interessant voor jouw organisatie om onze aanpak eens te horen? Neem even contact op.

Training social media – VBG Bethel Drachten

Training social media – VBG Bethel Drachten

De Vrije Baptisten Gemeente Bethel uit Drachten vroeg ons om een social media training te verzorgen. Doel van de training: Het MT en de teamleiders beter inzicht geven in de manier waarop social media werkt.

De training werd opgedeeld in twee delen. Het strategische deel gaven we op een avond, zodat iedereen gemakkelijk aanwezig kon zijn. Het tweede deel was een training van twee dagdelen. We lieten heel praktisch zien hoe je aan de slag gaat met social media en verschillende andere media kanalen.

www.bethel.nl

Bekijk eens één van de testimonials van de VBG op deze site of neem contact op voor meer informatie.